Geslaagden

Deborah Okundia Agho, Geslaagd voor €2055,-

Mijn ouders gaven me als cadeau op mijn 18e verjaardag mijn eerste paar rijlessen. Het was een verrassing, dus toen ik de lesauto van Rijles4Less voor de auto zag staan werd ik toch wel even zenuwachtig. Na die eerste les kwam ik enthousiast thuis en vertelde ik mijn familie dat ik een nieuwe hobby had.  

In het begin pakte ik alles snel op en mijn instructeur gaf me veel complimentjes. Toen ik de auto goed onder controle had was het tijd voor de volgende stap: kijken, kijken en nog eens kijken. Dat vond ik iets moeilijker omdat je op zoveel tegelijk moet letten, maar doordat daar heel veel aandacht aan is besteed tijdens de lessen is het helemaal goed gekomen. De instructrice zei: ‘Je kan nooit te veel kijken, dus ook al gaat het goed en kijk je op het niveau van het cijfer 8 ongeveer, is dat nog niet genoeg. We gaan voor een dikke 10, zodat als het een dag wat minder gaat je nog steeds op een 8 zit.’ En dat heeft geholpen, want ik ben dan ook in 1 keer geslaagd!

Wat ik fijn vond, is dat het inplannen van mijn lessen anders ging dan bij andere rijscholen. Je gaat naar de site, logt jezelf in en kiest zelf wanneer, hoe laat en hoe vaak je wil lessen in een week. Als je dus hoort dat je een keertje onverwacht vrij bent of een paar tussenuren na elkaar hebt, kan je vaak nog voor de volgende dag een les inplannen.

En wat ook een pluspunt was, is dat de lessen bij Rijles4Less goedkoop zijn. De naam zegt het al. Ik moest een aantal lessen zelf betalen en rijlessen zijn over het algemeen niet echt goedkoop.. Daarom moest ik af en toe een weekje zonder rijles tot ik weer genoeg had gespaard, maar ook dat was geen probleem omdat ik zelf mijn lessen flexibel in kon plannen. En zo is het me toch mooi gelukt!

Ik heb mijn rijbewijs gehaald in 30 lessen van 1,5 uur en ga er zeker veel plezier van hebben!
Deborah Okundia Agho Geslaagd bij Rijles4less

Meld je aan!

Wil je ook zelf de prijs en planning van je lessen bepalen? Meld je dan direct aan voor een gratis proefles.
Mischa Senders geslaagd bij Rijles4less

Mischa Senders, Geslaagd bij Rijles4less

Via een vriend leerde ik Rijless4less kennen. Vanwege de drukte van mijn studie heb ik twee keer een hele tijd niet gelest waardoor het behalen van mijn rijbewijs iets langer duurde dan ik gehoopt had. Door de flexibele lestijden die zelf gemakkelijk in te plannen zijn kon ik het toch weer oppakken en heb ik mijn rijbewijs gelukkig gehaald. De instructeur en instructrice legden alles erg goed en rustig uit en geven je een goed zelfverzekerd gevoel. De lessen waren erg goed gestructureerd met op zijn tijd een gezonde dosis humor. Al met al was Rijles4less een erg fijne rijschool voor mij.

Peter Kant, geslaagd voor € 1416,05

Ook Peter Kant is geslaagd bij Rijles4less. Na 1 keer gezakt te zijn is het hem gelukt om de tweede keer te slagen voor zijn rijbewijs! Dit met maar 25,5 uur rijles, een hele nette prestatie.

Namens heel team Rijles4less wensen wij je heel veel veilige kilometers!
Geslaagd bij Rijles4less

Joanne Pulles, geslaagd voor €1559,05

Na mijn rijbewijs 3 jaar uit te stellen vond ik het toch maar eens tijd om hem te gaan halen! Via een familielid kwam ik bij Rijles4Less. Het is enorm fijn dat je zelf je rij lessen in kan plannen en eigenlijk alles "zelf" regelt. Het is ook fijn dat het niet al te duur is en daardoor aantrekkelijk! 

Binnen ongeveer 4 maanden heb ik mijn rijbewijs mogen halen! Ik heb enorm veel geleerd maar nu mag ik het dan eindelijk echt gaan leren! 

Je wordt erg goed begeleid en er wordt alles uitgehaald wat er in zit! 

Team rijles4less bedankt

Groetjes Joanne

Linda Pulles, geslaagd voor € 1395,30

Ik ben na mijn examens begonnen met mijn rijlessen omdat ik dan veel tijd had. Ik kon bij Rijles4Less zelf mijn rijlessen inplannen. Dit was erg makkelijk omdat ik dan vaak en op tijden die ik zelf makkelijk vond, kon lessen. Ik kreeg goede uitleg, maar ook was het altijd gezellig in de auto. Na 2 maanden en 21 lessen van 1,5 uur heb ik mijn examen in 1x gehaald!

Michael-Angelo Deleijer, geslaagd voor € 1061,50

Begin dit jaar heb ik een nieuwe baan gekregen, alleen moest ik hiervoor zo snel mogelijk mijn rijbewijs halen. In mijn zoektocht naar een rijschool waar ik heel snel mijn rijbewijs kon halen en zeer flexibel lessen kon inplannen voor een goede prijs, werd ik door een vriend geadviseerd bij Rijles4Less een proefles te nemen. Nu ik geslaagd ben kan ik zeggen dat het een schot in de roos was!
 
Doordat ik onregelmatig werk en op school zit was het Rijles4Less systeem perfect voor mij. Het schema waar ik zelf lessen kon plannen en heel makkelijk wijzigingen kon doorvoeren is goed overzichtelijk en werkt super! Hierdoor heb ik zoveel mogelijk kunnen lessen in een korte periode. Ik heb mijn eigen rijopleiding op maat kunnen maken en dat heeft ervoor gezorgd dat ik na 2,5 maand mijn rijbewijs heb gehaald!
 
De lessen zelf waren super. De instructeur gaf duidelijke uitleg, nam de tijd voor mijn vragen, gaf mij een goed gevoel en zorgde voor een leuke en fijne sfeer in de auto waardoor ik elke keer weer uitkeek naar mijn volgende les. Ook was het een hele fijne lesauto. Een leuke, compacte auto waar ik heel snel aan gewend was, een groot pluspunt in mijn ogen. Ik zou bijna zeggen dat het lessen ga missen...
 
Kortom, ik heb een erg leuke tijd en hele fijne lessen gehad! Ik wil de mensen bij Rijles4Less graag bedanken dat ik mijn rijbewijs snel en goedkoop heb kunnen halen en ik kan iedereen aanraden om bij deze rijschool te gaan lessen!

Linda van Drunen, geslaagd voor €1737,80

De afgelopen tijd heb ik bij Rijles4less gelest. Ik ben bij deze rijschool terechtgekomen dvia een vriendin van mij. Zij had hier positieve verhalen over en is dan ook in 1x geslaagd. Ik had ervoor gekozen om mezelf ook in te schrijven bij Rijles4less.
 
Het was een heel gemakkelijk systeem. Je kon zelf je rijlessen inplannen. Voor mij was dit heel handig omdat ik heel de week werk. De rijlessen kon ik buiten mijn werktijden flexibel inplannen wanneer het mezelf goed uitkwam.
 
Ik vond het rijlessen altijd heel leuk. De lessen duurde anderhalf uur met veel goede uitleg van mijn rijinstructeur. De auto waar ik in reed was een fijne auto om daar de eerste kilometers in te leren rijden.
 
Mijn rijbewijs heb ik in 25 lessen van 1,5 uur gehaald. Ik heb het op deze rijschool erg naar mijn zin gehad. Rijles4less is zéker een aanrader omdat je er heel snel en heel goedkoop je rijbewijs kunt halen!! 

Thijs van Hooren, geslaagd voor €1508,-

Mijn rijopleiding verliep ontzettend goed en ik ben in één keer geslaagd! Het plannen van rijlessen vond ik erg fijn aangezien ik zelf de tijden gemakkelijk en overzichtelijk kon uitzoeken in het dashboard.

Waar ik goed op moest letten was dat ik op tijd mijn rijlessen regelde zodat ik niet stil kwam te liggen. Mijn instructeur hielp mij er altijd aan te herinneren.

De lesauto vond ik erg fijn, ik had hem gemakkelijk onder controle en hij was lekker compact. Dit heeft zeker bijgedragen aan mijn rijopleiding.

Ik raad Rijles4less zeker aan bij anderen aangezien rijlessen veel goedkoper en net zo goed zijn!

Marcel van den Boer, geslaagd voor €828,50

Voordat ik bij Rijles4less ging lessen, had ik al rijlessen gevolgd bij een andere rijschool. Helaas ben ik toen tweemaal gezakt voor het praktijkexamen en ben ik vervolgens gestopt met proberen. Zeven jaar later kwam ik via mijn werk Rijles4less tegen en besloot ik om er opnieuw voor te gaan.
 
Bij mijn vorige rijschool was het vaak maar eenmaal per week mogelijk om één uur te lessen. Bij Rijles4less heb ik zelf 2 of 3 keer per week een les van anderhalf uur kunnen inplannen, op tijden die mij het beste uitkwamen. Dit betekende ook dat ik een paar dagen per week in plaats van het openbaar vervoer te gebruiken, zelf van mijn werk naar huis kon rijden. Het was erg fijn om zelf de controle over de planning te hebben.
 
Ik kwam er achter dat ik nog best wel wat van mijn eerdere lessen heb kunnen onthouden en rondrijden ging dan ook prima. Het ging in deze nieuwe lessen dus voornamelijk om zelfvertrouwen, wennen aan de kleine (maar fijne) auto, speciale verrichtingen en puntjes op de i zetten.
 
Op dit tempo kwam al na een paar weken het praktijkexamen ter sprake. Amper een maand nadat ik weer was begonnen met lessen, werd het examen gepland. Uiteindelijk heb ik 6 weken na mijn eerste aanmelding mijn rijbewijs gehaald. Veel sneller dan ik had verwacht.
 
De instructeur deed er altijd alles aan om mij op mijn gemak te stellen en gaf altijd feedback op een positieve manier. Vooral vlak voor het praktijkexamen was ik best nerveus, maar door zijn manier van doen verliepen de lessen altijd zeer prettig en zorgde hij voor een rustige en fijne leservaring.
 
Al met al was Rijles4less dus een erg goede keuze en dé reden dat ik nu mijn rijbewijs heb! Nu moet ik alleen nog een leuke eigen auto zien te vinden...

​Tess Habraken, geslaagd voor €1600,-

Ik heb gelest bij Rijles4less. Ik heb gekozen voor Rijles4less, omdat ik mijn eigen rijlessen in kan plannen en niet onbelangrijk: het erg goedkoop is.

Het systeem werkt gemakkelijk en is overzichtelijk. Je moet je eigen rijlessen inplannen, dit doe je in een agenda waarin je kan zien wanneer je rijinstructeur beschikbaar is. Het is erg handig dat je zelf je lessen in kan plannen. Wanneer je het een week erg druk hebt les je een week niet, en heb je bijvoorbeeld vakantie, dan kun je wat extra lessen. Vooral de eigen verantwoordelijkheid om je rijbewijs te halen vond ik erg fijn.

Ik heb de rijlessen altijd heel erg leuk gevonden. De lesauto rijdt heel fijn, het is een mooie kleine auto om in te beginnen. In het begin van mijn opleiding was het onwennig om in de auto te zitten. Nadat ik wat meer lessen had gehad ging het stukken beter. Ik heb in 33 uur en in één keer mijn rijbewijs gehaald. Dit kwam mede door de goede begeleiding van mijn rijinstructeur.

Rijles4less is een goede rijschool. Je kunt er snel en goedkoop je rijbewijs halen. Ik ben erg tevreden over mijn opleiding. Rijles4less is dus zeker een aanrader!
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te navigeren op onze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.