Rijschool Den Bosch

Rijles4less is een ervaren rijschool in de regio’s Drunen en Den Bosch met een geheel nieuw concept. Wij hanteren lage prijzen doordat je bij ons zelf je eigen rijlessen kan inplannen. Dit zorgt ervoor dat je op jouw eigen manier, geheel persoonlijk jouw rijbewijs kan halen. Dit is zowel positief voor ons, als voor jou!

Een persoonlijke en betaalbare rijschool in de regio Den Bosch, Drunen en Waalwijk

Verder bieden wij een totaalpakket aan op het gebied van het behalen van je rijbewijs. Zo geven wij niet alleen praktijklessen, maar ook voor je theorie kan je bij ons terecht. Wij geven zowel een avondcursus, als een internetcursus. Onze avondcursus biedt een slagingsgarantie aan, dus haal je bijvoorbeeld de eerste keer niet je theorie. Dan mag je gratis les volgen totdat je jouw examen wel hebt gehaald. Wij zijn als rijschool actief in meerdere regio’s, onder andere: Drunen, Den Bosch, Vlijmen, Kaatsheuvel en Heusden. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak, je krijgt bij ons positieve feedback en er wordt gezorgd dat je met een goed gevoel terugkijkt naar het traject van het behalen van je rijbewijs.

Een proefles bij Rijles4less

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Rijles4less aanbiedt? Dan kan je ons bereiken via het telefoonnummer: 085-2020122. Echter kan je ook kiezen voor de mogelijkheid van een gratis proefles. Hierin kun je bekijken of onze werkwijze bevalt en of er een klik is met de instructeur, het is dus geheel vrijblijvend. In de regio’s Waalwijk, Rosmalen, Drunen en Den Bosch staan wij bekend als een persoonlijke rijschool. Dit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. Hopelijk mogen we snel eens kennis met elkaar maken en jou helpen bij het behalen van je rijbewijs. 

Jouw 4 zekerheden:

    Direct zelf je rijlessen inplannen
    Geen wachttijd, direct starten met lessen
    Altijd een scherpe prijs en per les betalen
    Online je voortgang bijhouden
Meld je aan voor een gratis proefles
Bel ons: 085-2020122

Voor welk bedrag denk jij je rijbewijs te halen?

Rijles in 4 stappen

  1. Jouw gratis proefles
  2. Lessen inplannen
  3. Lessen inkopen
  4. Je rijbewijs halen!

Goed én goedkoop lessen

Of je nou losse lessen neemt of profiteert van een hoop pakketkorting, bij Rijles4less les je altijd goed én goedkoop.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te navigeren op onze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.